На Хмельниччині працівники поліції затримали в’язня, який утік з виправної колонії

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Затримали зловмисника працівники Городоцького відділу поліції спільно з колегами із карного розшуку Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області. Увесь цей час чоловік переховувався по закинутих будинках у різних районах області.

7 червня 39-річний ув’язнений покинув межі дільниці соціальної реабілітації Райківецької виправної колонії, що у Хмельницькому районі. Раніше зловмисник 9 разів притягувався до кримінальної відповідальності — за розбій, зґвалтування, останнім часом — за крадіжки.

Утікач одразу ж був оголошений у розшук. На пошук зловмисника були зорієнтовані усі сили і засоби підрозділів поліції Хмельницької області. 

12 червня увечері надійшла оперативна інформація, що утікач може знаходитись в одному із сіл Городоцького району. На місце одразу виїхали працівники Городоцького відділу поліції і карного розшуку ГУНП. Інформація підтвердилась — втікача затримали.

Як з’ясувалось, впродовж кількох днів чоловік рухався на південь області в напрямку Хотинського району, звідки родом. Зупинявся у закинутих сільських хатах. Пересувався у темну пору доби.

Наразі зловмисник затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі Хмельницького відділення поліції вже оголосили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 393 (Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 5 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне