На Хмельниччині презентували Міжнародну Програму «Оздоровлення економіки України»

Фото: www.adm-km.gov.ua

Вчора до обласної державної адміністрації завітали представники СТ «Ай.Ем.Ті.Ді.-ІНТЕРНЕШНЛ», аби презентувати перед управлінським, діловим та громадським активом регіону «Нову грантову стратегію» та міжнародний грантовий проект «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України». Зустрічав делегацію т.в.о. заступника голови адміністрації Олександр Дехтярук.

www.adm-km.gov.ua

Вітаючи учасників заходу, Олександр Дехтярук наголосив, що для обласної влади важливою є ефективна співпраця бізнес-середовища нашого краю та потенційних інвесторів, адже Хмельниччина – це регіон із великими можливостями. Посадовець розповів, що в області працює майже 14,0 тис. юридичних осіб суб’єктів малого та середнього підприємництва, на яких зайнято 122,0 тис. працівників.

Крім того, в регіоні здійснюють діяльність понад 54,0 тис. фізичних осіб-підприємців, які створили майже 33,5 тис. робочих місць для найманих працівників. Також Олександр Миколайович зазначив, що і для зарубіжного інвестора Хмельниччина – це надійний партнер, який пропонує відкриті та прозорі взаємовідносини. Наразі в області успішно діють 250 підприємств з іноземними інвестиціями, в які залучено понад 200 млн.дол. із 36 країн світу.

www.adm-km.gov.ua

В свою чергу, Роман Бендас – Голова Правління СТ «Ай.Ем.Ті.Ді.-ІНТЕРНЕШНЛ» та Ярослав Недзельський – керівник Стратегічного Департаменту «Молодіжні ініціативи» розповіли про Міжнародну програму «Оздоровлення економіки України», ознайомили присутніх з авторами Програми та представниками донорських організацій від IMTD» USA (пряме відео-включення з Вашингтону США). Також розповіли про нову систему виділення грантів для розвитку малого та середнього бізнесу в Україні, участь у міжнародній кооперації та сучасні напрямки розвитку кооперації в Україні, співпрацю та інфраструктурний розвиток територіальних громад, прозорий бізнес без корупції – світовий тренд сьогодення, тощо.

www.adm-km.gov.ua

Як пояснили представники СТ «Ай.Ем.Ті.Ді.-ІНТЕРНЕШНЛ», проект має на меті надати фінансову та експертну допомогу представникам малого та середнього бізнесу, а також сприяти налагодженню співпраці з органами місцевого самоврядування та розвитку комунального бізнесу в Україні. Так. завдяки програмі «Оздоровлення економіки України», будь-яка людина, яка має цікаву ідею, може отримати грант на її втілення.

IMTD INTERNATIONAL – це потужне міжнародне кооперативне співтовариство, що зареєстроване в Україні. Воно об’єднує людей, які зацікавлені у розвитку кооперативного руху, ділової активності, зміцненню виробничих потужностей, збільшенню товарообігу, налагодженні міжнародної співпраці та підвищенні економічного статусу своїх країн.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне