На Хмельниччині презентували проект «Поліцейський офіцер громади»

1
Фото: hm.npu.gov

22 травня заступник начальника Головного управління Національної поліції Хмельницької області Валентин Білянський презентував головам об‘єднаних територіальних громад Хмельниччини інноваційний проект Нацполіції під назвою «Поліцейський офіцер громади. Про це повідомляє прес-служба правоохоронців.

Хмельниччина є одним із лідерів в Україні за темпами створення тергромад. Їх сьогодні в області уже налічується 45. Разом зі зростанням кількості цих нових адміністративних одиниць серед правоохоронців все частіше почало поставати питання — яким чином максимально ефективно організувати правоохоронну роботу у громадах.  

2

hm.npu.gov

Відповідь на це питання дав проект «Поліцейський офіцер громади». Він передбачає інтеграцію дільничних офіцерів поліції до територіальних громад таким чином, щоб вони 90 відсотків робочого часу проводили в громаді, опікуючись проблемами її безпеки.  

3

hm.npu.gov

В свою чергу громада має подбати про створення належних умов праці для свого дільничного — виділити йому кабінет, обладнати необхідною технікою та меблями.  

4

hm.npu.gov

Проект заснований на принципі «community policing». Суть якого взаємодія поліції і громади в напрямку створення безпечного середовища для проживання людей. 

«Громада й поліція мають разом йти до спільної мети — створення безпечного простору для життя. А це можливо лише завдяки партнерству і плідній співпраці», — зазначив Валентин Білянський, виступаючи перед головами тергромад. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне