На Хмельниччині протягом минулої доби з різних причин виникло 5 пожеж

6
Фото: pershij.com.ua

Минулої доби вогнеборці Хмельниччини 5 разів залучалися до гасіння пожеж. Про займання інформує прес-служба надзвичайників. 

Ймовірно, коротке замикання електромережі та необережність з вогнем стали причинами пожеж допоміжних споруд у селах Сокіл та Кам’янка Кам’янець-Подільського та селі Хролин Шепетівського району. Усі будівлі вдалося врятувати від нищівного вогню бійцям 5, 6 та 21 Державних пожежно-рятувальних частин, а також місцевої пожежної команди с. Хролин.

Пожежа сухої рослинності о 20:15 виникла у с.Вітківці Кам’янець-Подільського району, вірогідно, через необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Вогнеборці 6 ДПРЧ успішно впорались із загорянням, яке на момент прибуття підрозділу поширилось на площу 100 кв.м.

Пізнього вечора – о 22:30 загорівся житловий будинок у с. Юрченки Летичівського району. На момент прибуття підрозділу 15 ДПРЧ палало вже на 90 кв.м, тож рятувальники, не гаючи часу, взялися приборкувати полум’я. Локалізація пожежі, до гасіння якої також залучалась МПК села Гречинці, відбулась о 22:50, остаточна її ліквідація – о 22:54. Причина загоряння наразі з’ясовується.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне