На Хмельниччині регіональний координатор Уповноваженого у провела просвітницький захід щодо захисту персональних даних

Фото: www.ombudsman.gov.ua

Регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого ВРУ з прав людини у Хмельницькій області Ольга Осередчук провела інформаційно-просвітницький захід «Правові та практичні аспекти захисту персональних даних».

www.ombudsman.gov.ua

До участі в заході долучилися: перший заступник головного редактору журналу «Право України» Олег Посикалюк та працівники Управління забезпечення прав людини Національної поліції України Юрій Сніберко та Ірина Яцкова.

У заході взяли участь працівники місцевих та районних органів державної влади, органів місцевого самоврядування, представники громадського суспільства.

Під час просвітницького заходу було висвітлено та обговорено загальні положення захисту персональних даних в Україні та світі, повноваження Уповноваженого в цій сфері, відповідальність за порушення законодавства в сфері персональних даних.

Окрему увагу було приділено обговоренню та вирішенню проблемних питань, колізій в законодавстві, які виникають під час роботи з суб’єктами персональних даних та безпосередньо з персональними даними.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне