На Хмельниччині рятувальники дістали із води трьох, один чоловік загинув

На Хмельниччині рятувальники дістали із води трьох, один чоловік загинув
Фото:

Порятунок відпочивальників відбувався у Кам’янець-Подільському, Красилівському та Полонському районах. Трьох осіб вдалось доставити на берег живими. Тіло 41-річного чоловіка виявили вже без ознак життя у річці Хомора. Про події інформує сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

15 червня о 19:00 під час патрулювання на р. Дністер поблизу с. Цвіклівці Кам’янець-Подільського району, бійці чергової зміни водолазно-рятувального відділення №4 помітили посеред річки перевернутий човен та двох людей, які подають сигнали про допомогу.

Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

За лічені хвилини бійці ДСНС дістались до потерпілих. Як виявилось на борту човна перебувало 2-є людей віком 29 та 32 роки. Пізніше вони розповіли, що під час прогулянки водоймою їхній плавзасіб перевернувся, і вони опинилися в пастці. На щастя, неподалік були надзвичайники, які оперативно врятували громадян та доставили їх на берег цілими та неушкодженими.

Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Про ще одного відпочивальника, який опинився у біді, надійшло повідомлення з м. Красилів. 25-річний чоловік відпочивав на ставу «Гідро». Згодом він вирішив поплисти на далеку відстань від берега (500 метрів) та зник. Рятувальники за допомогою надувного човна виявили хлопця. Виятгнули його з води та доставили на берег.

Того ж дня надійшло повідомлення з м. Полонне. На березі річки Хомора виявили речі, які вже тривалий час там перебували без власника. Рятувальники обстежили акваторію річки. На поверхні води виявлено тіло громадянина 1978 р.н. та піднято на берег.

Державна служба з надзвичайних ситуацій вкотре закликає човнярів бути вкрай обережними під час відпочинку на воді: випливати на плавзасобах лише у спокійну погоду, попередньо оглянувши технічний стан; заборонено робити різкі рухи та перехилятися через борти. Пам’ятайте, що дотримання цих правил, допоможе вберегтися від біди.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне