На Хмельниччині рятувальники залучались до робіт з ліквідації наслідків негоди

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

Минулої доби, 10 червня, на Хмельниччині вирувала негода, що накоїла чимало лиха. Наслідками стихії стали затоплені обійстя та повалені дерева в окремих районах області.

Так, внаслідок сильної зливи були затоплені приватні домогосподарства в с. Поляни Волочиського району та у самому райцентрі на вул. Київській. В обох випадках наслідки зливи довелося ліквідовувати надзвичайникам 9 Державної пожежно-рятувальної частини, які за допомогою насоса та мотопомпи відкачали понад 60 куб.м води.

Цієї ж доби було затоплено приватне помешкання на вул. Рудяка в м. Старокостянтинів. Рятувальники 19 ДПРЧ за допомогою мотопомпи відкачали дощову воду. Роботи тривали майже годину.

Окрім цього, у Нетішині на вул. Курчатова внаслідок сильних поривів вітру на припаркований автомобіль впало дерево, перекривши проїзд до будинку. Прибувши до місця події, рятувальники 8 ДПРЧ вивільнили автівку та розчистили перекриту ділянку дороги. А у Дунаєвецькому районі внаслідок негоди було повалено кілька дерев на автошляху Житомир-Чернівці біля с. Ганнівка. Як наслідок — рух автотранспорту був частково перекритий. Бійці 12 ДПРЧ за допомогою аварійно-рятувального обладнання оперативно розрізали та прибрали гілки повалених дерев, а також розчистили проїжджу ділянку дороги. Внаслідок негоди ніхто не постраждав.

https://km.dsns.gov.ua/

https://km.dsns.gov.ua/

https://km.dsns.gov.ua/

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне