На Хмельниччині рідним трьох загиблих військових вручили нагороди

Фото: Олексій Глушаков

Про це повідомив голова Шепетівської районної державної адміністрації Олексій Глушаков.

“Жодна відзнака та слова підтримки не повернуть рідну і дорогу людину… Відважні Герої віддали найдорожче — своє життя, аби наші діти росли у вільній країні. Світла пам’ять і честь кожному Захиснику”, — йдеться у повідомленні.

Павло Дудар народився 1989 року в селі Білокриниччя Судилківської громади. Після закінчення місцевої школи навчався у Шепетівському бухгалтерському технікумі. На фронті був гранатометником мотопіхотного відділення мотопіхотного взводу мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону однієї з військових частин. Загинув 24 червня 2023 року від отриманих поранень під час виконання бойового завдання на Донеччині. Йому було 34 роки.

Олександр Оніщук народився 18 березня 1975 року в місті Первомайськ, що на Миколаївщині. Проживав у селі Корпилівка Грицівської селищної громади. Загинув 26 червня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Яковлівка Бахмутського району Донецької області. Чоловіку було 48 років. У нього залишились дружина і четверо дітей.

Сергій Главацький народився 1971 року. Проживав у Гри­цівсь­кі те­ри­то­рі­аль­ної гро­ма­ди. Після закінчення грицівської шко­ли нав­чався у Гри­цівсь­ко­му вищому професійно-технічному училищі № 38. Чоловік загинув 7 жов­тня 2022 року на Донецькому напрямку. Йому був 51 рік.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне