На Хмельниччині розпочали виплати одноразової грошової допомоги пенсіонерам

Фото: https://ngp-ua.info/

На Хмельниччині розпочато фінансування  виплати пенсіонерам  одноразової грошової допомоги у сумі 1000 гривень, повідомляє Головне  управління Пенсійного фонду України у Хмельницькій області.

Одноразову виплату отримають 375 тис пенсіонерів, розмір пенсії яких з урахуванням передбачених законодавством надбавок, підвищень, додаткових пенсій та інших доплат до пенсій, встановлених законодавством, не перевищує 5000 гривень станом на 1 квітня 2020 року.

Хмельниччину профінансовано загалом на 374,1 млн гривень, з яких 230,7 млн.грн перерахують пенсіонерам, які отримують пенсії на рахунки у банках, а 143,4 млн.грн – через пошту. Одноразову допомогу буде зараховано на картки не пізніше 24 квітня

Виплату готівкою буде розпочато листоношами протягом 5 календарних днів з дня надходження коштів. У разі неможливості виплати одноразової грошової допомоги в зазначені 5 днів, її мають виплатити не пізніше 25 червня поточного року, щоб кожен з пенсіонерів, які мають право на таку виплату, отримав належні кошти.

Інформує НГП

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне