На Хмельниччині СБУ блокувала продаж конфіденційної інформації

1
Фото: ssu.gov.ua

Співробітники Служби безпеки України викрили та блокували у Хмельницькій області механізм продажу інформації з обмеженим доступом з державних автоматизованих інформаційних систем. Про це інформує прес-служба СБУ. 

Оперативники спецслужби встановили, що колишній працівник ДПС налагодив протиправний механізм отримання та збуту відомостей з обмеженим доступом, зокрема щодо в’їзду-виїзду громадян за кордон, наявності заборони в’їзду в Україну для іноземців тощо.

Правоохоронці затримали зловмисника у Хмельницькому згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після спроби чергової передачі даних. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 361-2 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчі дії для притягнення до відповідальності інших осіб, зокрема посадовців, причетних до незаконної діяльності. Заходи з викриття та блокування протиправного механізму проводились спільно з ДБР під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України. 

Нагадаємо, що на Хмельниччині повідомлено про підозру 48-річному чоловікові, який з необережності убив свою співмешканку. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне