На Хмельниччині ще одна громада встановила сучасну систему відеонагляду (ВІДЕО)

11
Фото: hm.npu.gov

У селищі Довжок, що на Кам’янеччині, встановили сучасну систему відеонагляду — 6 камер спостереження, 2 з яких — інтелектуальні. У цілодобовому режимі доступ до відео мають працівники Кам’янець-Подільського відділення поліції, що допомагає оперативно реагувати на дрібні правопорушення та розкривати злочини. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

33

hm.npu.gov

Загалом на території Хмельницької області на сьогодні встановлено вже близько півтисячі камер спостереження, доступ до яких мають працівники поліції. А це додаткові «очі», які працюють в цілодобовому режимі і допомагають розкривати різного роду правопорушення.

Системи відеонагляду вже працюють в містах обласного значення, зараз до оснащення відеокамерами долучаються інші райони і селища. Серед них і Довжоцька сільська рада. Це перша громада в Кам’янець-Подільському районі, яка встановила в себе на території сучасну систему відеоспостереження — 6 камер, 2 з яких — інтелектуальні. Камери встановлені на усіх виїздах із селища та в місцях масового скупчення людей.

3

hm.npu.gov

Ми сподіваємось, що ці камери виконуватимуть профілактичну функцію, а також допомагатимуть розкривати різного роду правопорушення, — зазначив Руслан Рябий, Довжоцький сільський голова.

55

hm.npu.gov

Найближчим часом системи відеонагляду на Кам’янеччині планують також встановити в Гуменецькій та Слобідко-Кульчієвецькій об’єднаних тергромадах.

Нагадаємо, що у «відкритих офісах» команди Порошенка заповнювали заяви на спостерігачів від громадської організації. Під час візитів до «відкритих офісів» команди Порошенка на Хмельниччині спостерігач ОПОРИ зафіксував там бланки заяв для реєстрації спостерігачами на виборах від громадської організації «Український центр демократичного суспільства», а також став свідком того, як люди заповнювали ці бланки та передавали їх представникам «відкритого офісу».

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне