На Хмельниччині службові собаки Беті і Бона допомогли розкрити вбивство

1
Фото: hm.npu.gov

3 березня в селі М’якоти Ізяславського району виявили тіло 55-річного чоловіка з трьома ножовими пораненнями в районі шиї. Службові вівчарки Беті і Бона привели правоохоронців з місця події до будинку односельця потерпілого. Спочатку чоловік заперечував свою причетність до вбивства. Втім, як інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, при огляді його помешкання поліцейські знайшли закривавлені речі.

Тіло потерпілого виявила його дочка і одразу звернулася до Ізяславського відділення поліції. На місце невідкладно виїхала слідчо-оперативна група, експерти та кінологи. Під час огляду тіла на шиї експерт виявив три колото-різані рани.

Службові собаки Беті і Бона від місця події привели до будинку 55-річного товариша потерпілого. Спочатку чоловік заперечував свою причетність до вчинення злочину, але під час огляду помешкання поліцейські виявили захований закривавлений одяг.

Під тиском доказів чоловік зізнався у скоєному. Як з’ясувалось, ще 1 березня після спільного розпивання спиртного між ним  і потерпілим виник конфлікт, в ході якого підозрюваний наніс йому декілька ударів ножем, після чого втік з місця події, не надавши жодної допомоги. Крім того, під час опитування жителів села вони підтвердили, що 1 березня бачили чоловіків разом.

Наразі зловмисника затримали. Йому вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. Сьогодні чоловікові обиратимуть запобіжний захід.

Нагадаємо, що поліція Кам’янця затримала двох зловмисників, які перебували в розшуку. Обоє злодіїв розшукувались за вчинення майнових злочинів, і як стало відомо, переховувались у Києві та Чернігівській області. Оперативники вирахували їх і вчора, 4 березня, затримали та доставили в Кам’янець-Подільський.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне