На Хмельниччині співробітники ДСНС під час посиленого несення служби врятували 3 чоловіків на річці Дністер

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

Впродовж трьох вихідних днів під час посиленого несення служби в акваторії річки Дністер бійці водолазно-рятувального відділення врятували трьох чоловіків, які тонули.

Перший випадок стався 22 серпня поблизу с. Устя Кам’янець-Подільського району. О 13:00 надзвичайники посеред водойми помітили людину, яка тоне. Не гаючи ні секунди, на моторному човні вони направилися до постраждалого, та дістали його з води на борт. Медичної допомоги потерпілий не потребував. Як з’ясувалося, 42-річний чоловік намагався переплести річку, проте на середині його «зловила» судома та він почав тонути.

Наступного дня о 16:00 також поблизу с. Устя рятувальники помітили на пошкодженому надувному матраці чоловіка, який потребував допомоги. На моторному човні водолази-рятувальники транспортували потерпілого до берега.

24 серпня о 12:12 рятувальникам повідомили, що на річці Дністер поблизу смт Стара Ушиця Кам’янець-Подільському районі тоне чоловік. Не гаючи часу ДСНСівці на моторному човні дісталися до постраждалого та цілим і неушкодженим доправили його на берег. Як з’ясувалося, 27-річний хлопець відплив далеко від берега, та через сильні хвилі не міг самостійно повернутися. На щастя, його вчасно побачили відпочивальники та повідомили до Служби порятунку.

 ДСНС вкотре наголошує: шановні громадяни не порушуйте правил поведінки на воді.

Це може завершитись трагічно!

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне