На Хмельниччині у ході деклараційної кампанії з‘явились перші офіційні мільйонери

11
Фото: firtka.if.ua

У ході кампанії декларування доходів, отриманих у 2018 році, декларації подали вже подав 641 житель Хмельницької області. Ними задекларовано 88,6 мільйона гривень доходів. Про це інформує прес-служба ДФС у Хмельницькій області.

У числі декларантів двоє подолян зафіксували доходи в понад 1 мільйон гривень. Офіційні мільйонери заробили статки на продажу нерухомості майна та на отриманні дивідендів.

Разом з тим, серед декларантів, вагому частку займають краяни, що бажають скористатися правом на податкову знижку, а саме 244 особи. Найактивніше декларують свої доходи жителі міст Хмельницький, Теофіполь, Старокостянтинів.

«Високий рівень податкової культури громадян доповнює сумлінне виконання фіскалами своїх обов’язків та дає вагомі результати в деклараційній кампанії 2019 року. Це вагомий внесок кожного в розбудову економіки країн та формування позитивної динаміки в бізнес середовищі краю» – зазначає начальник управління податків та зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Хмельницькій області Оксана Дмитрієва.

При направленні декларації засобами електронного зв’язку громадяни можуть скористатися новим електронним сервісом в «Електронному кабінеті», який передбачає часткове автоматичне заповнення декларації на підставі облікових даних платника, відомостей щодо нарахованих (виплачених) доходів, наявних в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та відомостей щодо об’єктів нерухомого (рухомого) майна.

Нагадаємо, що у 2018 році надходження до бюджету на Хмельницькій митниці ДФС досягли майже 3,5 мільярда гривень. За 2018 рік Хмельницькою митницею ДФС перераховано до бюджету 3 мільярди 477 мільйонів гривень. У порівнянні з аналогічним періодом це більше на 348 мільйонів гривень, або на 11 відсотків. При цьому середньоденні нарахування митних платежів за 2018 фактично досягли 13,9 мільйона гривень, у 2017 році вони були на рівні 12,5 мільйона гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне