На Хмельниччині у ході операції «Акциз-2019» ліквідовано дві незаконні АЗС

53
Фото: delo.ua

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Хмельницькій області спільно з працівниками УСБУ у Хмельницькій області зупинили незаконну торгівлю пально-мастильними матеріалами. Та вилучили підакцизних товарів на суму понад 1 мільйон гривень.

Під час проведення операції «Акциз-2019» було встановлено двох жителів регіону, які, не будучи зареєстрованими в органах державної влади як фізичні особи-підприємці та не маючи відповідних дозвільних документів (ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним), здійснювали реалізацію пального із автозаправних станцій, розташованих на території області.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання 28,5 тисячі літрів дизельного пального. Також 18,5 тисячі літрів скрапленого газу загальною орієнтовною вартістю понад 1 мільйон гривень. А також обладнання АЗС вартістю 400 тисяч гривень.

За вказаними фактами стосовно правопорушників складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.164 КУпАП.

Інформує прес-служба ДФС у Хмельницькій області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне