На Хмельниччині упродовж минулої доби вогнеборці ліквідували 7 пожеж в житловому секторі, на одній з яких постраждало четверо людей

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

Минулої доби вогнеборці 7 разів залучалися до гасіння пожеж, що виникли переважно через порушення протипожежних правил під час користування пічним опаленням або ж недоліки в конструкції печей та димарів.

Так загоряння приватних житлових будинків виникли у населених пунктах Чабанівка Кам’янець-Подільського, Гнатівці Хмельницького, Волиця-Керекешина Старокостянтинівського районів області, а також два будинки горіли у приватному секторі міста Полонне на вулицях Толстого та Терновій. Зокрема, під час пожежі на вул. Толстого, що сталася, ймовірно, через підпал, травмувалося четверо громадян. Усі загоряння оперативно ліквідовані силами підрозділів ДСНС та місцевих пожежних команд із сіл Аркадіївці та Зеленці.

https://km.dsns.gov.ua/

Завдяки оперативним і злагодженим діям вогнеборців вдалося не допустити розповсюдження полум’я.

Окрім того, у селах Левківка Старокостянтинівського та Пашуки Славутського районів спалахнули приватні допоміжні споруди, проте бійці ДСНС спільними зусиллями з вогнеборцями МПК с. Вишнопіль зреагували оперативно, завдяки чому врятували обидві будівлі від знищення вогнем.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне