На Хмельниччині уже 8 офіційних мільйонерів прозвітували про свої статки

7
Фото: ar.volyn.ua

З початку кампанії «Декларування-2019» уже 4390 подолян прозвітували про майновий стан і доходи, отримані у 2018 році. Також 2044 декларанти подавали річну податкову декларацію для отримання податкової знижки.

Як інформує ГУ ДФС у Хмельницькій області, загальна сума задекларованого подолянами доходу за 2018 рік становить 440 мільйонів гривень. Відповідно за результатами декларування до бюджету надійде 8,9 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 1,8 мільйона гривень військового збору.

Водночас в області уже 8 свідомих громадян показали перед фіскальною службою доходи у сумі понад 1 мільйон гривень. Загалом подільські офіційні мільйонери задекларували понад 31 мільйон гривень. При цьому до бюджету буде сплачено 1,7 мільйона гривень.

Переважно подоляни подають декларації про успадковане майно та продаж рухомого і нерухомого майна. Зокрема, офіційні мільйонери заробили свої статки на продажі нерухомості та на отриманні дивідендів.

«Дуже позитивно, що до питання декларування доходів жителі області ставляться відповідально і своєчасно звітують про отримані статки. Очевидно, що така свідома позиція в питанні сплати податків дедалі більше поєднує нашу країну з цивілізованим світом. Недарма ж одне з гасел цьогорічної кампанії звучить просто і цілеспрямовано:«Якщо хочеш мати європейські статки – вчасно декларуй доходи і свідомо сплачуй податки!». До речі, у цьому році до кампаній декларування публічно приєдналось чимало відомих людей, котрі закликали наслідувати їх приклад». – Підкреслила заступник начальника ГУ ДФС у Хмельницькій області Тетяна Процюк.

Тож подоляни можуть особисто подати декларацію про доходи та майновий стан, відвідавши Центр обслуговування платників. До речі, право кожного самостійно обрати найбільш зручний спосіб подання декларації. Це може бути або особисто, або уповноваженою особою, поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше, ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання декларації. Про це зазначають в управлінні податків та зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Хмельницькій області.

Фіскали також наголошують, що новий сервіс ДФС Електронний кабінет дозволяє швидко та у будь-який час сформувати і подати декларацію про доходи зі свого персонального комп’ютера. Також до послуг кожного декларанта – тематичний банер «Деклараційна кампанія 2019». У ньому містяться інформаційно-роз’яснювальні матеріали щодо особливостей подання декларації про доходи.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне