На Хмельниччині в ДТП за участю автобуса одна людина загинула і троє травмувалося

Фото: hm.npu.gov.ua

Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю автобуса та вантажівки, у якій одна людина загинула і троє травмувалося.

Близько 2.45 години ночі 18 червня на лінію 102 надійшло повідомлення про ДТП в смт. Війтівці Волочиського району Хмельницької області.

За попередніми даними, 58-річний львів’янин, керуючи автобусом міжнародного сполучення «Неаполь-Херсон», допустив зіткнення з автомобілем-тягачем «Івеко» з причепом, який рухався у попутному напрямку. Автобус вдарився у задню частину причепа, в результаті чого з’їхав у кювет, де зіткнувся з деревом.

hm.npu.gov.ua

Внаслідок аварії загинув 31-річний житель Львівської області. Ще три жінки 1955, 1956 і 1957 років народження отримали тілесні ушкодження і перебувають в реанімаційному відділенні Волочиської лікарні. Всього в автобусі перебувало 26 пасажирів.

За даним фактом слідче управління ГУНП в Хмельницькій області відкрило кримінальне провадження за ч.2 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, яку керують транспортними засобами».

Наразі водій автобуса затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне