На Хмельниччині відкрили меморіальну дошку загиблому поліцейському Ігорю Махлаю

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

На фасаді Голосківського ліцею відкрили меморіальну дошку загиблому поліцейському Ігорю Махлаю та ще трьом захисникам України: Денису Дзингелю, Андрію Хорику та Геннадію Четвертаку. Всі вони свого часу навчались у цьому ліцеї.

Нагадаємо, старший сержант поліції Ігор Махлай присвятив службі в органах внутрішніх справ 18 років свого життя, з яких 15 прослужив у спецпідрозділі. Загинув 22 травня 2022 року в Запорізькій області, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України. Указом Президента України Ігоря Махлая нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

У селі Голосків на фасаді місцевого ліцею відбулось відкриття меморіальної дошки Ігорю Махлаю та ще трьом випускникам ліцею, які загинули у війні проти агресора, захищаючи цілісність і суверенітет нашої держави.

Участь у відкритті взяли представники місцевої влади, учні та вчителі ліцею, мешканці села, рідні та побратими загиблих Героїв.

— Сьогодні ми відкриваємо цю меморіальну дошку, щоб кожен, хто переступить поріг школи або буде проходити повз, згадали про тих, хто поклав своє життя на вівтар патріотизму. Ця дошка — не тільки символ пам’яті, але й заклик до того, щоб ми не забували про ту страшну ціну, яку платять герої за нашу свободу, — наголосив Руслан Герасимчук, начальник ГУНП в Хмельницькій області. — Нехай ця меморіальна дошка стане одним з символів нашої безмежної вдячності і поваги до тих, хто несе важкий хрест війни заради майбутнього нашої держави. Нехай вона завжди нагадує нам про те, що ми повинні бути відданими своїй країні до останнього подиху, як і ці четверо бійців.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне