На Хмельниччині відкрили меморіальний знак пам’яті полеглих у російсько-українській війні

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/

Сьогодні на території обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відкрили меморіальний знак пам’яті полеглих у вигляді наріжного каменю.

Пізніше на його місці буде встановлено “Дзвін пам’яті” на честь 370 Героїв Хмельниччини, які віддали свої життя за суверенітет, незалежність та територіальну цілісність України в неоголошеній російсько-українській війні. До участі в заході долучився перший заступник голови ОДА Сергій Тюрін.

https://www.adm-km.gov.ua/

Звертаючись до присутніх, Сергій Григорович привітав усіх з прийдешнім Днем захисників та захисниць України.

“Для українців цей день – дійсно визначне свято. Адже завдяки нашим захисникам, які щодня піклуються за наш державний суверенітет, наші кордони, український народ може мирно спати, насолоджуючись кожним днем, прожитим у незалежній державі,” – наголосив Сергій Тюрін та закликав схилити голову в пам’ять про 370 полеглих Хмельничанами які боронили Україну в неоголошеній війні на сході.

https://www.adm-km.gov.ua/

“Цей наріжний камінь є першим кроком до встановлення пам’ятного знаку “Дзвону пам’яті”, та є символом шани яку ми віддаємо полеглим героям, символ вдячності та поваги до тих кого зараз немає з нами,” – додав посадовець.

За словами військового комісара Хмельницького обласного військового комісаріату, полковника Костянтина Радченка, на цьому місці будуть проводити церемоніал вшанування захисників України, а також пізніше монументальний знак “Дзвін пам’яті” стане місцем пам’яті та допомагатиме моральній підтримці сімей загиблих.

https://hm.npu.gov.ua/

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне