На Хмельниччині вночі горіли дві автівки: Daewoo Lanos та BMW

На Хмельниччині вночі горіли дві автівки: Daewoo Lanos та BMW
Фото: censor.net.ua

Про пожежі повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області. За інформацією пожежників, цієї ночі палало у Білогірському, Теофіпольському, Ярмолинецькому районах.

Спочатку зайнялось у селі Панівці, що у Білогірському районі. Там спалахнуло за півгодини до півночі. У житловому секторі загорівся сарай. Вогонь пошкодив покриття. Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі. Попередні збитки  – 800 грн. Нещасних випадків на пожежі не було.

Вже майже на світанку горіло на Теофіпольщині. Цього разу пожежа спалахнула прямо на автодорозі поблизу села Караїна. Горів “Део Ланос”. Вогонь знищив автівку. Ймовірна причина пожежі – коротке  замкнення електромережі автомобіля. Збитки встановлюються. Нещасних випадків на пожежі не було.

І поки у Теофіпольському районі вогнеборці гасили легківку, то в Ярмолинцях стихія охопила вже весь гараж. Вогонь пошкодив покриття, перекриття, автомобіль BMW 320,  домашнє майно. Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі. Збитки – 4000 грн.  Нещасних випадків на пожежі не було.

Нагадаємо, що 22 лютого у Шепетівці горів житловий будинок. Під час пожежі загинула 61-річна жінка.

Також вогнеборці 22 лютого ліквідували пожежу в селі Стригани, що у Славутському районі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне