На Хмельниччині впродовж вихідних сталося три ДТП, у яких травмувалися пішоходи: слідчі встановлюють усі обставини подій

Фото: hm.npu.gov.ua

Дорожньо-транспортні пригоди сталися в обласному центрі та райцентрах Дунаївці та Старокостянтинів.

Так, 22 лютого близько 12.00 години по вулиці Трудовій в обласному центрі 34-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Део Ланос», скоїв наїзд на 62-річного жителя Віньковецького району, який переходив проїжджу частину в невстановленому місці. У результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

 

Того ж дня близько 20.30 години в м. Старокостянтинів по вулиці Миру поблизу магазину «Фора» 27-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Фольксваген Джетта», не врахував дорожньої обстановки та скоїв наїзд на 33-річного пішохода, який перетинав проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті ДТП останній отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до травматологічного відділення Старокостянтинівської центральної районної лікарні.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

А 23 лютого близько 22.00 години в місті Дунаївці по вулиці Могилівській 64-річний місцевий житель, їдучи на автомобілі «швидкої» «УАЗ», скоїв наїзд на 35-річного жителя Кам’янець-Подільського району, який, за попередньою інформацією, рухався по узбіччю в попутному напрямку. У результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження і у важкому стані був госпіталізований до реанімаційного відділення Дунаєвецької центральної районної лікарні.

По даному факту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне