На Хмельниччині з робочим візитом перебуває Міністр освіти і науки Лілія Гриневич

Фото: www.adm-km.gov.ua

У рамках візиту Лілія Гриневич зустрілася з керівництвом області. Учасники зустрічі обговорили питання подальшого впровадження освітньої реформи в Україні. Разом з тим, проаналізували питання, які стосуються системи професійно-технічної освіти та впровадження Концепції «Нова українська школа» в освітніх закладах області.

www.adm-km.gov.ua

На завершення зустрічі Міністр освіти і науки подякувала керівництву області за підтримку та реалізацію реформ в регіоні.

В продовження візиту, Міністр освіти і науки відвідала Навчально-практичний центр сучасних швейних технологій і дизайну на базі ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг». Високопосадовець оглянула виробничі кімнати, де безпосередньо студенти навчаються швейній справі та поспілкувалася з колективом закладу щодо актуальних питань галузі освіти.

www.adm-km.gov.ua

У Хмельницькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти Лілія Михайлівна зустрілася з педагогічними працівниками області.

Крім того, Лілія Гриневич поспілкувалася з місцевими журналістами з актуальних питань, що стосуються освітньої реформи.

Також Лілія Михайлівна відвідає Судилківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Судилківської сільської ради Шепетівського району, яка є опорною. З перспективами організації роботи старшої профільної школи в регіоні Лілія Гриневич ознайомиться на базі Славутського ліцею Хмельницької обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне