На Хмельниччині з робочим візитом перебуває Олексій Чернишов

Фото: https://www.adm-km.gov.ua

Сьогодні з офіційним візитом на Хмельниччині перебуває Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

Міністр спільно з головою обласної державної адміністрації  Дмитром Габінетом перевірив результати реалізації програми Президента України “Велике будівництво” на території області. Розпочався візит з відвідин загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у с.Корчик Шепетівського району.

https://www.adm-km.gov.ua

Будівництво нової Корчицької школи  було розпочато ще у 1991 році, її загальна площа –  3812,48 кв.м.. На даний час будівельна готовність становить 73%.

На сьогоднішній день навчання дітей проводиться у двох старих приміщеннях (1940, 1969 р.р.), загальний знос яких становить 85 відсотків. Згідно із заключенням приміщення старої школи є аварійним і не підлягає капітальному ремонту. Завершення будівництва зазначеної установи є економічно та соціально обґрунтованою, оскільки село є центральним у західній частині району. Після завершення будівництва до школи будуть довозитись діти із трьох сіл: Романів, Хутір, Кліментовичі. Введення в дію Корчицької ЗОШ дасть змогу звільнити приміщення дошкільного закладу, в якому на сьогодні розташовано початкову ланку школи.

https://www.adm-km.gov.ua

Високопосадовці  побували на будівельному майданчику нового приміщення Корчицької школи. Ознайомившись із ходом робіт, а також оглянули виконання внутрішніх робіт.

Також Олексій Чернишов перевірить стан виконання завдань Уряду, зокрема, щодо протидії поширенню респіраторної хвороби COVID-19, ознайомиться з ходом капітального ремонту доріг, відвідає будівництво освітніх та спортивних закладів обласного центру та населених пунктів Хмельницької області.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне