На Хмельниччині за минулу добу сталося 4 пожежі

Фото: km.dsns.gov.ua

Минулої доби вогнеборці 4 рази залучалися до ліквідації пожеж.

13 вересня о 12:44 виникла пожежа літньої кухні  в одному із домогосподарств села Жердя Чемеровецького району, яку оперативно ліквідували бійці 20 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Жердя. Ймовірна причина пожежі — коротке замикання електромережі.

Вже о 19:34 рятувальники 5 Державної пожежно-рятувальної частини мчали за викликом у с. Кам’янка Кам’янець-Подільського району, де виникла пожежа допоміжної споруди житлового будинку. Вогнем було знищено покриття будівлі та речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюється.

О 22:40 тривожний сигнал пролунав у 4 Державній пожежно-рятувальній частині. Як виявилось, виникла пожежа в роздягальній одного із приміщень філії «Хмельницький райавтодор» у  смт Чорний острів Хмельницького району. За лічені хвилини пожежу вдалося локалізувати та ліквідувати у тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття вогнеборців.

Причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі.

А вже 14 вересня о 03:19 виникла пожежа житлової квартири у с. Юхимівці Волочиського району.

Загоряння оперативно ліквідували бійці 4 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Юхимівці.

Причина пожежі — необережність під час паління.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

km.dsns.gov.ua

Інформує ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне