На Хмельниччині за минулу добу сталося 6 пожеж різного характеру

Фото: km.dsns.gov.ua

Упродовж минулої доби вогнеборці Хмельниччини 6 разів залучалися до ліквідації пожеж.

Вранці 9 лютого господарчі споруди горіли у приватних домогосподарствах міста Шепетівка та смт Чемерівці. Із загоряннями оперативно впоралися вогнеборці 21 Державної пожежно-рятувальної частини, місцевої пожежної команди с. Судилків та 20 ДПРЧ. Пожежі, ймовірно, спричинили порушення правил пожежної безпеки під час влаштування й експлуатації електроустановок та коротке замикання.

Аж три пожежі цієї доби сталися в обласному центрі.

О 14:06 до Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС області надійшло повідомлення про пожежу на речовому ринку на вул. Геологів. По прибуттю на місце підрозділу ДСНС виявилось, що горить торговельний кіоск на площі 12 кв.м. Вогнем пошкоджено внутрішнє оздоблення стін та стелі, одяг для продажу. Ймовірна причина пожежі – підпал. До ліквідації пожежі були задіяні 18 чоловік особового складу на 6 одиницях пожежної та спеціальної техніки.

km.dsns.gov.ua

Вже о 14:33 загорілося в житловому будинку на вул. Завадського. Пожежу ліквідовано силами вогнеборців 37 ДПРЧ та ГСПТ. Вогнем знищено покриття, пошкоджено стіни, стелю, підлогу, меблі, речі домашнього вжитку. Імовірна причина пожежі – потрапляння малокалорійного джерела запалювання.

Дещо пізніше — о 15:39 — спалахнуло в приватній лазні на масиві «Грузевиця-3». Вогнем знищено піднавіс, пошкоджено покриття. Вірогідно, загорілось через порушення протипожежних правил під час монтажу та експлуатації печей. До ліквідації залучалися бійці 1 ДПРЧ, 3 ДПРЧ і ГСПТ Аварійно-рятувального загону спецпризначення.

Ймовірно, з цієї ж причини пізнього вечора виникла пожежа в житлового будинку в с. Гулівці Білогірського району. На момент прибуття підрозділу ДСНС вогонь встиг пошкодити перекриття будівлі. Проте бійцям 24 ДПРЧ вдалося оперативно приборкати загоряння, не допустивши його розповсюдження.

В усіх випадках обійшлося без жертв.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне