На Хмельниччині за минулу добу сталося три пожежі житлових будинків, на одній з яких врятовано людину

Фото: km.dsns.gov.ua

На одній із трьох пожеж, що сталися упродовж минулої доби на території області, вогнеборці врятували людину.

5 грудня о 12:44 виникла пожежа житлового будинку у с. Гута Глібівська Новоушицького району. На місце події оперативно прибули вогнеборці 16 Державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда із сусіднього села Капустяни, які вже о 13:08 ліквідували загоряння та вчасно запобігли його розповсюдженню. Ймовірно, спалахнуло через коротке замикання електромережі.

Вірогідно, з цієї ж причини загорівся приватний житловий будинок і в с.Маків Дунаєвецького району, про що рятувальники отримали повідомлення о 15:49. Пожежу, яка на момент прибуття рятувальників 12 ДПРЧ поширилась на площу 15 кв.м, було ліквідовано о 16:20. До гасіння також залучалась МПК с.Маків. Завдяки оперативності вогнеборців вдалося врятувати будинок від знищення вогнем.

Вже пізно увечері — о 22:23, імовірно, необережність під час куріння призвела до загоряння в одному з житлових будинків у приватному секторі міста Ізяслав, з яким вдалося швидко впоратись бійцям 13 ДПРЧ. Із задимленого будинку ДСНСівці врятували 59-річного чоловіка.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне