На Хмельниччині зареєстровано 30 офіційних мільйонерів

3
Фото: molbuk.ua

Протягом кампанії «Декларування-2019» майже 10 тисяч подолян прозвітували про майновий стан і доходи, отримані у 2018 році. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Хмельницькій області. 

Примітно, що кількість декларантів, у порівнянні з попередньою кампанією, зросла на 1 тисячу громадян. 

Також 2,7 тисячі жителів Хмельниччини за цей час подали річну податкову декларацію для отримання податкової знижки. 

Загальна сума задекларованого подолянами доходу за 2018 рік склала 775 мільйонів гривень. Це більше з минулорічним результатом на 82 мільйони гривень.

За результатами декларування доходів до бюджету надійде 19,5 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 3,3 мільйона гривень військового збору. 

Водночас в області 30 свідомих громадян показали перед фіскальною службою доходи у сумі понад 1 мільйон гривень. Загалом подільські офіційні мільйонери задекларували понад 360 мільйонів гривень. При цьому до бюджету ними буде сплачено понад 30 мільйонів гривень. З них 21 мільйон гривень ПДФО та 5 мільйонів гривень військового збору уже надійшло до скарбниці. 

Переважно подоляни подавали декларації про успадковане майно та продаж рухомого і нерухомого майна. А також отримання дивідендів. Що стосується «мільйонерів» то вони заробили свої статки на продажу нерухомості та з отриманих дивідендів. 

«У ході цьогорічної деклараційної кампанії жителі краю продемонстрували досить активну громадянську позицію у декларуванні доходів та сплаті податків. Таким чином на ділі було реалізоване гасло: «Якщо хочеш мати європейські статки – вчасно декларуй доходи і свідомо сплачуй податки!». Воно стало атрибутом нинішніх деклараційних заходів. Важливо, що у цьому році до кампаній декларування публічно приєдналось чимало відомих людей – вихідців з Хмельниччини, котрі закликали наслідувати їх приклад у декларуванні доходів та сплаті податків. Загалом результати декларування налаштовують на позитив у просуванні цього європейського цивілізованого тренду». – Про це  зазначила начальник управління податків та зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Хмельницькій області Оксана Дмитрієва.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне