На Хмельниччині затримано “нечистого на руку” прокурора

1
Фото: Управління захисту економіки в Хмельницькій області

Працівник прокуратури вимагав гроші за надання організаторам підпільного цеху інформації про проведення певних процесуальних заходів. Про це повідомляє прес-служба Управління захисту економіки в Хмельницькій області. 

Так, оперативники Управління захисту економіки в Хмельницькій області Нацполіції викрили осіб, які організували діяльність цеху з виготовлення та реалізації одягу з нанесенням логотипів відомих світових брендів. На даний час по даному факту триває досудове розслідування, в якому прокурор є процесуальним керівником.

2

Управління захисту економіки в Хмельницькій області

Слідчі територіального управлінням ДБР, розташованого у місті Києві, оперативники Управління захисту економіки в Хмельницькій області за процесуального керівництва Генеральної прокуратури України задокументували факт вимагання та отримання правоохоронцем хабара. За своєчасне інформування організаторів підпільного цеху про проведення співробітниками УЗЕ процесуальних заходів, а також подальше його закриття вимагав 2,5 тисячі доларів США.

Правоохоронця затримали вчора, 14 травня, біля прокуратури Хмельницької області. Від одного з фігурантів прокурор одержав 67 тисяч гривень.

33

Управління захисту економіки в Хмельницькій області

Прокурора затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі за місцями роботи та проживання затриманого прокурора проводяться обшуки.

4

Управління захисту економіки в Хмельницькій області

Дії фігуранта кваліфіковані за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне