На Хмельниччині згорів пенсіонер у власному будинку

127
Фото: podillyanews.com

На Ізяславщині внаслідок пожежі у приватному будинку загинув пенсіонер. За оперативними даними обласних рятувальників, будівля зайнялась в селі Сохужинці 22 вересня близько 11:40.

Вогонь вдалося загасити сусідам, а от врятувати 85-річного чоловіка вже не вдалося. Рятувальники кажуть, спалахнув будинок через пічку повідомляє ПоділляNEWS.

“Вогнем знищено постіль, матрац. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Збиток – встановлюється”, – розповіли надзвичайники.

Нагадаємо, що слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області з‘ясовують обставини ДТП, у якій загинуло чотири людини.

За попередньою інформацією, 25-річний водій автомобіля «FORD MONDEO» не впорався з керуванням та допустив зіткнення транспортного засобу з електроопорою з подальшим його перекиданням. В результаті ДТП четверо пасажирів машини, які сиділи на задньому сидінні, 1985, 1991, 1998 та 2001 років народження, загинули на місці події. Усі вони були жителями Деражні та Деражнянського району.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне