На Хмельницькій АЕС перевірили готовність до роботи в осінньо-зимовий період

28
Фото: ukr.lb.ua

У жовтні на Хмельницькій АЕС працювала комісія департаменту відомчого нагляду за ядерною, пожежною, технічною безпекою, охороною праці департаменту безпеки та нагляду ДП «НАЕК «Енергоатом». Та державної інспекції експлуатації станцій та мереж Міненерго. Комісія перевірила готовність ХАЕС до роботи в осінньо-зимовий період (ОЗП).

Здійснено перевірку готовності основного технічного обладнання енергоблоків, обладнання пуско-резервної котельні. Також виробничих будівель і споруд, підземних комунікацій. Інспектували члени комісії також забезпеченість матеріально-технічними ресурсами для роботи в ОЗП, готовність персоналу, проведення інструктажів.

Перевірено комісією і готовність до роботи в ОЗП об’єктів соцкультпобуту. Які перебувають на балансі ВП ХАЕС, стан освітлення території, теплопостачання, теплозахист та вентиляцію будівель і споруд.

Комісія відзначила готовність ХАЕС в основному до роботи в ОЗП. Надала відповідні рекомендації, зауваження.

Остаточне рішення про видачу «Акта готовності ВП ХАЕС до роботи в ОЗП 2019-2020 років» буде прийнято центральною комісією за результатами виконання середнього планово-попереджувального ремонту на другому енергоблоці.

 Довідково

Відокремлений підрозділ «Хмельницька атомна електростанція» Національної атомної енергогенеруючої компанії «Енергоатом» – найпотужніше підприємство Хмельниччини.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне