На хмельницькому ринку міграційники виявили іноземця-нелегала

7
Фото: dmsu.gov.ua

Про це інформує прес-служба ДМС України в Хмельницькій області. 

Працівниками Управління на постійній основі проводяться заходи, які направлені на виявлення та запобігання порушень у міграційній сфері. І звісно, притягнення правопорушників до відповідальності згідно чинного законодавства.

В рамках виконання заходів, здійснено перевірку місцевого речового ринку. Під час неї виявлено одразу 2-х порушників міграційного законодавства. Це громадянка України, яка являється підприємцем та сприяла у незаконному працевлаштуванні іноземця- громадянина Республіки Вірменія.

За вказане правопорушення фізичну особу-підприємця притягнуто до адміністративної відповідальності на підставі ст.206 КУпАП та накладено адмінстягнення у розмірі 5100 грн. Натомість вищевказаного іноземця притягнено до адміністративної відповідальності за ч.1ст.203 КУпАП та накладено адмінстягнення у розмірі 3400грн.

Разом з тим, інформація щодо законності перетину державного кордону громадянина Вірменії (про що свідчить відмітка у закордонному паспорті )по Інтегрованій міжвідомчій системі обміну інформацією з питань контролю осіб, транспортних засобів та вантажів, які перетинають державний кордон “Аркан” не підтвердилась.

Працівниками Міграційної служби повідомлено про виявлений факт правоохоронним органам області, які вилучили паспортний документ та внесли відомості в ЄРДР про вчинення кримінального правопорушення за ч.1 ст.358 ККУ “Підроблення документів, печаток, штампів та бланків,їх збут, використання підроблених документів”.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне