На Красилівщині припинено діяльність нелегальної автозаправної станції

Фото: https://khmel.gp.gov.ua/
Правоохоронними органами області проводиться активна та злагоджена робота, спрямована на протидію діяльності нелегальних автозаправних станцій та автозаправних пунктів.

За результатами вжитих додаткових заходів у межах кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою), що здійснюється за процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури спільно, з працівниками Красилівського відділу поліції ГУНП в області та працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Хмельницькій області, припинено діяльність ще однієї нелегальної автозаправної станції у м. Красилів.

У ході проведення санкціонованого обшуку правоохоронцями виявлено та вилучено близько 2 тонн дизельного палива, устаткування для його продажу та робочі записи.

Як повідомив заступник керівника Старокостянтинівської місцевої прокуратури Сергій Комонюк, – на  даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до вчинення вказаного злочину.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне