На Летичівщині під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували чоловіка

г
Фото: km.dsns.gov

8 січня о 16:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку у селі Терлівка Летичівського району. Про це інформує сайт рятувальників.

За вказаною адресою негайно був направлений черговий караул 15 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Під час розвідки та ліквідації пожежі бійцям вдалося врятувати 20-річного чоловіка, який на той момент знаходився у будинку.

Пожежу було ліквідовано у тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття підрозділу. Вогонь встиг знищити меблі та домашні речі. Ймовірно, причиною загоряння стала необережність під час паління.

Також у Старокостянтинівському районі вогнеборці врятували житловий будинок від знищення вогнем. 8 січня о 18:54 на пункт зв’язку Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що у с. Нападівка горить приватний житловий будинок.

1

km.dsns.gov

За вказаною адресою негайно прибули рятувальники 19 Державної пожежно-рятувальної частини, які одразу приступили до гасіння. Вогонь на площі 12 кв.м вогнеборці локалізували о 19:24 та ліквідували о 19:27, не допустивши поширення вогню кімнатами будинку. До гасіння пожежі залучалися вогнеборці місцевої пожежної команди с. Зеленці.

Ймовірною причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Нагадаємо, що у Деражнянському районі пожежа забрала життя трьох людей. 9 січня о 03:24 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вул. Круча в м. Деражня. Негайно за вказаною адресою було направлено два відділення рятувальників 11-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. На момент прибуття вогнеборців пожежа поширилась на площу 32 кв.м. Під час розвідки та ліквідації пожежі рятувальники виявили тіла трьох громадян 58-ми, 54-х та 53-х років без ознак життя. Пожежу локалізовано о 03:31 та ліквідовано о 03:38. Причина пожежі наразі з’ясовується.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне