На Летичивщині поліцейські викрили наркоаграрія

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Працівники поліції виявили на присадибній ділянці 38-річного місцевого мешканця насадження конопель, а також нарковмісні рослини в сухому вигляді. 

Вчора, 9 травня, в ході оперативно-профілактичної операції «Мак» на господарстві в жителя одного із сіл Меджибізької тергромади поліцейський офіцер громади спільно з оперативниками кримінальної поліції виявили насадження конопель. 

Під час обшуку правоохоронці вилучили і направили на експертизу більше пів тисячі нарковмісних рослин, а також уже висушені рослини в подрібненому вигляді. Наркоаграрієм виявився 38-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків.  

https://hm.npu.gov.ua/

Дізнавачі місцевого відділу поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ст. 310 (Незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку чи конопель). Слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне