На Шепетівщині до 15 років ув’язнення засудили вбивцю 65-річної пенсіонерки

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Оскільки 34-річний зловмисник вчинив убивство з корисливих мотивів, суд також зобов’язав конфіскувати все майно засудженого.

Нагадаємо, 10 листопада минулого року на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в будинку у селі Цвітоха, що на Славутчині, виявлено тіло власниці домогосподарства. Розтин показав, що жінка померла від механічної асфіксії. 

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетний 34-річний сусід потерпілої. Під час санкціонованого обшуку в його помешканні поліцейські виявили особисті речі загиблої. 

У ході розслідування стало відомо, що напередодні ввечері чоловік прийшов до будинку потерпілої. Коли жінка відчинила двері, зловмисник напав на неї, жорстоко побив та задушив. Потім викрав усі заощадження своєї жертви, а це 5 тисяч доларів та ювелірні вироби, після чого втік. Наступного дня поспішив витрачати кошти, втім, не встиг — його затримали поліцейські.

Нещодавно суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіка винним у вчиненні злочинів, передбачених п. 6 ч. 2 ст. 115 та ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство з корисливих мотивів та розбій, вчинений в умовах воєнного стану), та засудив його до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне