На Шепетівщині у селі Сошки підстрелили лебедя

Фото: https://shepetivka.com.ua/

20 лютого у другій половині дня у селі Сошки, що на Шепетівщині, невідомі зловмисники підстрелили лебедя з берегу сільського ставка, а далі сіли в машини й поїхали. Про це написала Ольга Пирич у Фейсбуці, інформує сайт міста Шепетівка.

Доброго дня, пишу і плачу. Чи є межа людській негідності? Сьогодні у с. Сошки на ставу підстрелили лебедя. Стояло дві машини – синій мінівен і сірий седан. Пролунало три постріли, хлопнули дверцята і автівки поїхали. А бідолашний птах залишився борсатися у проталині

Потерпаючи від поранення, лебедь ледь-ледь спромігся вибратися з води на лід.

Жінка до вечора спостерігала за птахом, а вже на ранок наступного дня згуртувала небайдужих для його порятунку. Зголосились ветеринар та чоловіки зі спілки мисливців.

Після попереднього огляду жінка повідомила, що по птахові таки стріляли, ймовірно в ньому дріб. 

Ольга забрала його додому, його стан стабільний, але важкий. Сьогодні планують відвезти жертву чийогось безглуздого пострілу до ветеринарної клініки.

“Низький уклін небайдужі людині Ользі Яківні Пирич, а ще голові Шепетівської районної організації Українського товариства мисливців і рибалок Юрію Романовичу Пікусу, бригадиру Великорешнівської ПМК Андрію Віталійовичу Осипішину й усім іншим, хто допомагав, – зазначив увечері в своєму дописі Валерий Нюнько.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне