На Шепетівщині впродовж минулої доби відбулось три ДТП, одна з яких – зі смертельним наслідком

Фото: https://hm.npu.gov.ua/
По усім фактам слідчі Шепетівського РУП розпочали кримінальні провадження та встановлюють усі обставини подій.
 
Вчора, 23 серпня близько 14.30 на автодорозі Т-2313 у с. Лісна, що на Ізяславщині відбулась смертельна ДТП. На проїжджу частину дороги раптово вибігла пара коней в гужовій повозці без погонича.
 
В цей час на автодорозі рухався автомобіль “Форд Ескорт” під керуванням 53-річного жителя м. Шумськ, який зіткнувся з повозкою.
 

https://hm.npu.gov.ua/

 
В результаті ДТП син водія 29 – річний чоловік від отриманих травм помер по дорозі в лікарню.
Слідчі за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ст.2 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого).
 
Того ж дня у м. Ізяслав 34-річний водій автомобіля Renault Kengo допустив з’їзд в кювет з подальшим перекиданням автомобіля. Внаслідок ДТП водій та двоє пасажирів автівки отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до місцевої лікарні.
 

https://hm.npu.gov.ua/

 
За даним фактом слідчі Шепетівського РУП розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України ( Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесне ушкодження).
 
Третя автопригода сталась у с. Пузирки, що на Славутчині близько 19.20. 20 річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння керував мотоциклом Mustang. Під час руху водій допустив падіння мотоциклу.
 
Внаслідок пасажир – 26-річний підліток отримав травми та був госпіталізований до лікарні.
 
За даним фактом слідчі Шепетівського РУП розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст.286-1 КК України ( Порушення правил безпеки дорожнього руху, особою що керує транспортним засобом у стані сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Слідство триває.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне