На Шепетівщині встановлюють обставини ДТП, у якій загинув 23-річний пасажир мотоцикла

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

28-річний мотоцикліст не впорався з керуванням та в’їхав у дорожній знак. Як показала перевірка, чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 18 травня, близько 20:00 години в с. Корчик. Місцевий житель, керуючи незареєстрованим мотоциклом, виїхав за межі проїжджої частини дороги, де зіткнувся з дорожнім знаком та з парканом приватного домоволодіння.

Внаслідок ДТП 23-річний пасажир мотоцикла від отриманих травм помер у кареті швидкої. Водія у важкому стані госпіталізували до Шепетівської багатопрофільної лікарні.

Як показала перевірка, водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Транспортний засіб правоохоронці вилучили.

Наразі слідчі Шепетівського райуправління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що призвело до загибелі потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 10 років. 

Слідчі дії тривають. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу на період розслідування.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне