На Старокостянтинівщині чоловік викрав авто у свого знайомого

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

62-річний місцевий житель вдома розпивав алкогольні напої з товаришем. Прокинувшись вранці, господар виявив, що його знайомий зник, а разом з ним і автомобіль, який стояв у дворі. 

Подія сталася 27 червня близько 22:00 години в одному із сіл Старокостянтинівської тергромади. До 62-річного місцевого жителя в гості прийшов товариш, зустріч вирішили відзначити з алкоголем. Коли господар заснув, гість вирішив покататися на його автомобілі. Той факт, що автівка йому не належала, 43-річного чоловіка не зупинив, як і те, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Ключі були всередині, тож підозрюваний без перешкод завів автомобіль «ВАЗ», який стояв у дворі. Вранці, виявивши зникнення авто, потерпілий викликав поліцію.

Поліцейські оперативно розшукали транспортний засіб і зловмисника. Далеко викрадач не заїхав — продовжив вживання алкогольних напоїв у тому ж селі. 

Слідчі відділу поліції №1 (м. Старокостянтинів) за процесуального керівництва прокуратури оголосили 43-річному чоловіку підозру за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне