На Старокостянтинівщині поліцейські встановили викрадачів мотоциклу

Фото: https://hm.npu.gov.ua/
Правопорушниками виявилися місцеві жителі 25-ти і 34-х років. Чоловікам уже оголошено про підозру за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.
 
Подія сталася вчора, 29 грудня. До поліції звернувся 26-річний житель одного із сіл Старокостянтинівської тергромади і повідомив, що у нього викрали мотоцикл.
 
Зловмисники зайшли на територію домоволодіння та, зірвавши навісного замка, проникли до господарського приміщення, звідки викрали транспортний засіб. Втім, далеко викрадачі не заїхали. Уже менш ніж за пів години в центрі села на них чекали поліцейські. Правопорушниками виявились односельці потерпілого 25-ти і 34-х років.
Викрадений мотоцикл правоохоронці вилучили. Згодом його повернуть власнику.
 
Слідчі відділу поліції № 1 (м. Старокостянтинів) за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловікам підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років. Слідчі дії тривають.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне