На Старокостянтинівщині слідчі оголосили про підозру шахраю, який ошукав замовників меблів на загальну суму майже 60 тисяч гривень

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

28-річний працівник фірми брав у клієнтів завдаток за виготовлення меблів, але замовлення не виконував, натомість гроші привласнював. За такі махінації йому може загрожувати до 3 років ув’язнення.

Жертвами шахрая стали троє потерпілих, один з яких — вимушений переселенець з Харківської області.

Так, 51-річна жінка замовила кухонні меблі і за їх виготовлення сплатила 44 000 грн. Коли з моменту замовлення пройшло вже три місяці, а меблі так і не були готові, жінка звернулась в поліцію.

64-річний переселенець з Харківської області, бажаючи самостійно виготовити ліжко, заплатив правопорушнику 3600 грн за матеріал. Та після цього мебляр припинив відповідати на дзвінки.

А 39-річна жителька Старокостянтинова втратила понад 12 тисяч грн, коли перерахувала зловмиснику передплату за меблі у спальню. 

Слідчі відділу поліції № 1 (м. Старокостянтинів) за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1, 2 ст. 190 (Шахрайство та шахрайство, вчинене повторно) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає альтернативні види покарання, найсуворіше з яких — позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне