На Старосинявщині горів житловий будинок (ФОТО)

головна
Фото: km.dsns.gov

18 грудня о 12:36 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вул. Кармелюка в смт Стара Синява – інформує сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

1

km.dsns.gov

На місце події оперативно прибули рятувальники 34 Державного пожежно-рятувального поста. На той момент вогонь встиг знищити покриття та перекриття будинку на площі 151 кв.м, пошкодив домашні речі. Вогнеборці оперативно впорались із полум’ям, не допустивши його перекидання на сусідні будівлі. Вже о 12:52 пожежу було остаточно ліквідовано. До гасіння пожежі також залучалась місцева пожежна команда с. Заставці.

2

km.dsns.gov

3

km.dsns.gov

Ймовірною причиною загоряння могло стати порушення протипожежних правил при експлуатації пічного опалення. Під час пожежі ніхто не постраждав.

Нагадаємо, у Кам`янці-Подільському горів житловий будинок. 17 грудня  о 09:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у селі Смотрич Кам’янець-Подільського району. На боротьбу з вогнем був спрямований черговий караул 6 Державної пожежно-рятувальної частини 2-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Пожежу площею 5 кв. м було локалізовано о 09:43 та повністю ліквідовано о 09:46. Під час гасіння пожежі рятувальники врятували чоловіка та передали працівникам медичної служби. Ймовірна причина загоряння – коротке замикання електромережі. Нещасних випадків на пожежі не було.

Подібна пожежа сталася і в Красилівському районі. На території Хмельниччини минулої доби, ймовірно, через порушення протипожежних правил під час експлуатації печей виникло дві пожежі. 14 грудня о 05:04 виникла пожежа житлового будинку у с.Севрюки Красилівського району Хмельницької області. Із загорянням швидко впорались бійці 23-го державного пожежно-рятувального поста, не давши змоги полум’ю поширитись на решту будинку. Цього ж дня о 17:04 виникла пожежа прибудови до житлового будинку на вул. Котовського в м. Городок. Надзвичайники 39 Державної пожежно-рятувальної частини локалізували загоряння о 17:14 та ліквідували о 17:18, не допустивши перекидання вогню на житловий будинок. В обох випадках ніхто не постраждав.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне