На Теофіпольщині до семи з половиною років ув’язнення засудили чоловіка, який ледь не вбив рідну матір

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Слідчі Хмельницького районного управління ГУНП в Хмельницькій області закінчили досудове розслідування в кримінальному провадженні і передали матеріали до Теофіпольського районного суду, який нещодавно виніс вирок підсудному.  

Нагадаємо, подія сталася 23 квітня цього року близько 22.00 години у невеличкому селі Дмитрівка, що на Теофіпольщині. Чоловік повернувся додому напідпитку і почав вимагати у матері гроші на чергову порцію алкоголю. Коли 61-річна жінка відмовилася дати кошти, він молотком наніс їй декілька ударів по голові, заподіявши відкриту черепно-мозкову травму. Після цього зловмисник пішов з дому, залишивши потерпілу напризволяще.

На щастя, жінка змогла попросити допомоги у сусідів, які викликали швидку. Її терміново госпіталізували в нейрохірургічне відділення Хмельницької обласної лікарні. Саме завдяки вчасно наданій медичній допомозі потерпілу вдалось врятувати.

Поліцейські затримали чоловіка того ж дня. Нещодавно Теофіпольський районний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 через ст. 15 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України та визначив йому покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 7 з половиною років. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне