На війні загинув командир зенітного відділення з Хмельниччини

Фото: АТ «Хмельницькобленерго»

Про загибель свого співробітника, котрий пропрацював на підприємстві майже двадцять років повідомили в АТ «Хмельницькобленерго».

«Сум та біль… Саме такі почуття наповнюють серця колег та друзів Семенюка Сергія, електромонтера з ремонту повітряних ліній електропередачі Служби високовольтних ліній АТ «Хмельницькобленерго», командира зенітного відділення одного з підрозділів ЗСУ.

Сергій майже двадцять років працював в Товаристві, завжди максимально відповідально та професійно ставився до своїх обов’язків, підтримував колег, ділився досвідом.

Загинув герой 25.08.2023 року, мужньо та віддано захищаючи Батьківщину. На початку повномасштабного вторгнення Сергій Семенюк не зміг стояти осторонь, швидко прийняв рішення бути добровольцем та прикласти максимум зусиль для звільнення України від загарбників.

Енергетики з сумом усвідомлюють втрати – уже троє працівників АТ «Хмельницькобленерго» поклали своє життя на боротьбу із загарбниками. В 2022 році загинули Глушанець Сергій,  електромонтер з експлуатації електролічильників Славутського РЕМ та Камінний Микола, верстатник деревообробних верстатів Старосинявського ЦЦР» – йдеться у дописі на сторінці Товариства.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне