На війні загинув військовослужбовець з Хмельниччини Артем Латюк

Фото: Жванецька сільська рада

На війні загинув військовослужбовець з Хмельниччини Артем Латюк. Йому було 23 роки. Про смерть воїна у Facebook повідомив голова Кам‘янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич.

Артем Латюк з перших днів війни став на захист рідної країни. В березні 2022 року разом з побратимами знищив чимало російських танків під час деокупації Київщини.

“За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій Присязі Президент України Володимир Зеленський нагородив Артема орденом “За мужність” III ступеня”, — написав Михайло Сімашкевич.

Військовослужбовець народився 26 червня 2000 року й проживав у селі Гаврилівці Жванецької громади, що на Кам’янеччині. Про це йдеться у дописі на Facebook-сторінці громади.

“Артем ніс військову службу у військовій частині А4712, 118 бригада, третій танковий взвод, був лейтенантом”, — повідомляють у Жванецькій громаді.

За інформацією Подільського Центру Професійно-технічної освіти, Артем був випускником цього вишу.

“У 2018 році Артем закінчив ВПУ 14 за професією “Елекрогазозварник”. У 2019 році його призвали служити до лав ЗСУ. За відмінні показники у бойовій та тактичній підготовці Артема запросили на навчання до Львівської Національної академії сухопутних військ України”, — йдеться у дописі.

“Війна забирає найкращих, найвідданіших, тих, у кого ще мало бути ціле життя попереду. Приносимо щирі співчуття рідним і близьким”, — написали у Жванецькій громаді.

Дату прощання із загиблим буде повідомлено пізніше.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне