На Віньковеччині перед судом постане юнак, який викрав автомобіль односельця

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Окрім самої автівки, юнак викрав ще й гроші, які знайшов у салоні. Так правопорушник «заробив» два кримінальні провадження.

19-річний місцевий житель прийшов до 39-річного односельця та попросив підвезти у сусіднє село. Коли чоловік відмовився, юнак не придумав нічого кращого, як заволодіти чужим автомобілем. 

Правопорушник вибив скло й заліз у припаркований перед будинком «ВАЗ». Після того як завести автомобіль у підозрюваного не вийшло, він просто почав його штовхати. 

Далеко відкотити автівку йому не вдалось, тож метрів за 300 порушник покинув її, при цьому прихопивши близько 1000 гривень, які знайшов у салоні.

Власник виявив зникнення автомобіля наступного дня й одразу звернувся до поліції. Поспілкувавшись з потерпілим, поліцейські швидко встановили особу правопорушника. Той у скоєному зізнався. Транспортний засіб виявили неподалік. Частину викрадених грошей у порушника вилучили. 

Слідчі відкрили одразу два кримінальних провадження: за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Наразі досудове розслідування завершено. За процесуального керівництва прокуратури обвинувальний акт скеровано на розгляд до суду.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне