На Волочищині поліцейські оголосили підозру чоловікові, який викрав мотоцикл місцевого жителя

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

20-річний житель Чорноострівської тергромади викрав мотоцикл з парковки. Коли зловмисника помітили перехожі, він покинув транспортний засіб і утік.

19 жовтня у с. Наркевичі до дільничного офіцера поліції подзвонили місцеві жителі і повідомили про крадіжку мотоцикла. Поліцейський негайно прибув на місце події та викликав слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці оперативно встановили, що транспортним засобом заволодів житель сусіднього села, який уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку і перебував на іспитовому терміні. 

Напередодні близько півночі зловмисник на парковці помітив мотоцикл «GEON», який належав 24-річному працівнику місцевого заводу, і вирішив ним заволодіти. Ключів у запалюванні не було, тож підозрюваний почав просто тягнути транспортний засіб. По дорозі його помітили перехожі. Побоюючись, що його упіймають, правопорушник покинув мотоцикл і кинувся навтьоки. Свідки ж подзвонили дільничному.

Слідчі відділу поліції №2 (м. Волочиськ) за процесуального керівництва прокуратури оголосили 20-річному чоловіку підозру за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне