Найоригінальніший подарунок до Дня Незалежності створили аграрії Хмельниччини

Фото: пресслужби Хмельницької ОДА

Цьогоріч, на жаль, з питань безпеки довелося обмежити святкові заходи до Дня Незалежності України.

Втім, громадяни не залишилися без оригінальних подарунків. Інформує НГП.

На Хмельниччині місцеві аграрії привітали громадян з Днем Незалежності, створивши на своїх полях рекордні величезні композиції. А саме: два Герби та карту України.

«Нині Хмельниччина тримає не лише гуманітарний фронт, а й продовольчий. Тому з місцевими аграріями ми вирішили по особливому привітати нашу область і усю країну з найважливішим державним святом», — зазначив начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

У пресслужбі Хмельницької ОВА розповіли, що аграрії області створили три рекордні об’єкти. Зокрема, виорали величезну карту України. Її на одному гектарі поля створило приватне підприємство «Україна-Агро-2С» з Кам’янець-Подільського району. В центрі цієї мапи вишикувалися двісті людей зі синіми парасольками. Таким чином вони утворили напис «Непереможна і єдина».

Також аграрії створили на своїх полях два величезні Герби України. Довжина одного з них сягає 600 метрів. Над цими композиціями працювали Агропромхолдинг «Астарта Київ», ТОВ «Волочиськ агро», СТОВ «Гарант», ТОВ «ВКФ Агро-Еко ХХІ».

пресслужби Хмельницької ОДА

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне