Не 2 роки, а 4: прокуратура домоглась суворішого покарання мешканцю Дунаєвецького району

Фото: www.obozrevatel.com

У серпні минулого року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, мешканець Дунаєвецького району, раніше судимий за вчинення розбоїв, знову скоїв злочин проти власності.

Реалізуючи злочинний умисел на заволодіння чужим майном, у с. Миньківці Дунаєвецького району він раптово напав на жінку, яка перебувала на зупинці громадського транспорту. Схопивши потерпілу за шию, грабіжник викрав з її кишені 330 грн.

За результатами розгляду обвинувального акту у вказаному кримінальному провадженні місцевим судом обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений повторно, поєднаний з насильством). Вироком суду чоловіка засуджено до покарання у виді 2 років позбавлення волі.

«Вважаючи таке покарання надто м’яким для раніше судимої особи, яка вже відбувала покарання у виді позбавлення волі та належних висновків для себе не зробила, прокурором рішення суду першої інстанції оскаржено в апеляційному порядку», – повідомив перший заступник керівника Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури Юрій Вятровський.

За результатами розгляду апеляційної скарги прокурора вирок районного суду в частині призначеного покарання скасовано.

Відповідно до вироку Хмельницького апеляційного суду грабіжнику призначено остаточне покарання у виді 4 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області

Нагадаємо, що на Хмельниччині судитимуть підприємця, який намагався підкупити працівника поліції. Працівниками поліції встановлено, що інженер, який проводив нагляд за виконанням робіт із капітального ремонту дороги за бюджетні кошти, виконував його на підставі невідповідного для вказаного виду нагляду кваліфікаційного сертифікату. Аби зберегти викритий факт у таємниці, підприємець запропонував начальнику міжрайонного відділу Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України неправомірну вигоду в розмірі 10 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне